Restricţii în landul german Bavaria. Noile norme privind plimbările în aer liber şi deplasările oamenilor

  • Autorităţile din landul german Bavaria au impus vineri unele restricţii privind deplasările nonesenţiale, în contextul epidemiei de coronavirus.
  • Persoanele care le încalcă riscă amenzi de până la 25.000 de euro.
4994 afișări
Imaginea articolului Restricţii în landul german Bavaria. Noile norme privind plimbările în aer liber şi deplasările oamenilor

Sursa: Profimedia Images

Landul german Bavaria a aplicat vineri restricţii privind deplasările, pentru limitarea răspândirii coronavirsului, sancţiunile mergând până la 25.000 de euro, conform site-ului Merkur.de.

Restricţiile sunt valabile 14 zile doar în landul Bavaria şi includ ordinul de evitare a ieşirii din case cu excepţia deplasărilor la lucru, la magazine, farmacii ori medici. Distanţa recomandată între persoane este de 1,5 metri. Sunt permise exerciţiile sportive şi plimbările în aer liber, dar doar individual ori alături de persoane din familie.

Restaurantele ori alte unităţi similare au fost închise. Sancţiunile pentru încălcarea restricţiilor ajung la 25.000 de euro.

În Germania se înregistrează 16.290 de cazuri de coronavirus şi 53 de decese, conform bilanţului realizat de Universitatea Johns Hopkins (SUA). În landul Bavaria sunt 20 de decese.

Măsuri restrictive au fost impuse şi în landul Saarland, unde au fost închise restaurantele şi se recomandă evitarea deplasărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici