Românca Ioana Vişan, martoră în procesul lui Berlusconi. Cum a caracterizat ea relaţia cu fostul premier italian în faţa procurorilor

Românca Ioana Vişan a declarat că are de patru ani o relaţie "bazată pe sentimente" cu fostul premier italian Silvio Berlusconi.

834 afișări
Imaginea articolului Românca Ioana Vişan, martoră în procesul lui Berlusconi. Cum a caracterizat ea relaţia cu fostul premier italian în faţa procurorilor

Silvio Berlusconi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Românca în vârstă de 25 de ani a făcut aceste declaraţii în calitatea de martoră la procesul în care Silvio Berlusconi este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta de origine marocană Karima El Mahroug, numită de presă "Ruby", relatează site-ul de ştiri MilanoToday.it.

Întrebată despre relaţia cu Berlusconi şi despre petrecerile din vilele acestuia, Ioana Vişan a răspuns: "Relaţiile mele sexuale ţin de intimitatea mea".

Presa italiană a relatat în mai multe rânduri că dama de companie româncă a fost invitată constant la petrecerile fostului premier italian.

La insistenţele procurorilor, românca a descris astfel relaţia cu Silvio Berlusconi: "Avem o relaţie bazată pe sentimente de circa patru ani".

De altfel, românca a admis că a fost ajutată de multe ori de politicianul italian şi că locuieşte într-un apartament al acestuia din Milano.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici