Românii, autorii a 90% din infracţiunile comise de cetăţeni UE la Milano

Românii sunt responsabili de 90 la sută din infracţiunile comise la Milano de imigranţii comunitari, afirmă Ricardo De Corato, viceprimarul oraşului italian, prezentând bilanţul activităţilor poliţiei locale în ultimul an, informează presa italiană.

21 afișări
Imaginea articolului Românii, autorii a 90% din infracţiunile comise de cetăţeni UE la Milano

Românii, autorii a 90% din infracţiunile comise de cetăţeni UE la Milano

Imigranţii comunitari au comis 411 infracţiuni la Milano în ultimele 12 luni, autorii a 376 dintre aceste delicte fiind români. De asemenea, potrivit viceprimarului, dintre cei 22 de cetăţeni UE arestaţi la Milano în ultimul an, 15 sunt români.

Rezultă că românii sunt responsabili de 90 la sută dintre infracţiunile comise de cetăţeni UE în Milano.

Potrivit lui De Corato, cele mai frecvente infracţiuni sunt ocuparea ilegală a unor clădiri sau terenuri, provocarea de daune, falsificarea de acte, opunerea de rezistenţă la arestare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici