Românii din Marea Britanie comit 85 la sută din delictele care vizează bancomatele

Imigranţii români din Marea Britanie au comis 85 la sută din infracţiunile de fraudare a bancomatelor şi din delictele care au constat în furtul de date personale de la deţinătorii de carduri de carduri bancare, relatează The Daily Mail în ediţia electronică.

1 afișare
Imaginea articolului Românii din Marea Britanie comit 85 la sută din delictele care vizează bancomatele

Românii din Marea Britanie comit 85 la sută din delictele care vizează bancomatele

Bandele de infractori străini îşi extind activitatea şi în zonele rurale din Marea Britanie unde comit infracţiuni precum trafic de droguri şi de persoane, potrivit unei investigaţii jurnalistice ale cărei rezultate au fost date publicităţii joi, dezvăluie publicaţia britanică.

Potrivit anchetei, imigranţii jamaicani vând droguri în localitatea Hereford, albanezii controlează reţele de prostituţie din Hampshire, iar chinezii introduc ilegal în ţară compatrioţi folosiţi ulterior la culesul scoicilor în Morecambe.

Ancheta a fost derulată de jurnalistul britanic Rageh Omaar, iar rezultatele investigaţiei fac obiectul unui documentar, Britain's New Underworld, care va fi difuzat de postul Virgin 1.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici