Românii, menţionaţi într-un discurs adresat protestatarilor britanici care a făcut senzaţie pe Internet - VIDEO

Pauline Pearce, supranumită Lady P şi al cărei discurs adresat protestatarilor britanici a făcut senzaţie pe Internet, s-a declarat impresionată de empatia de care au dat dovadă persoane inclusiv din România şi Turcia, relatează The Sun.

655 afișări
Imaginea articolului Românii, menţionaţi într-un discurs adresat protestatarilor britanici care a făcut senzaţie pe Internet - VIDEO

Românii, menţionaţi într-un discurs adresat protestatarilor britanici care făcut senzaţie pe Internet

În discursul său adresat protestatarilor în faţa unui zid acoperit cu graffiti şi filmat cu o cameră video, femeia în vârstă de 45 de ani le-a cerut acestora, într-un limbaj colocvial, să nu mai ardă "magazinele oamenilor pentru care aceştia au muncit din greu".

"Îmi este ruşine că sunt din Hackney pentru că nu ne strângem cu toţii şi nu luptăm pentru o cauză", a declarat ea în discursul său impresionant difuzat pe Twitter şi vizionat de peste un milion de ori.

Noaptea trecută, Pauline, fostă cântăreaţă de jazz şi DJ la postul de radio al comunităţii care a militat împotriva armelor şi cuţitelor, a declarat pentru The Sun că a fost furioasă pentru că ştie "cum este să economiseşti bani". "Era o maşină care ardea în faţa unui magazin ce avea deasupra un apartament. De unde ştiau că nu este un copil înăuntru?", s-a indignat ea.

"Am trăit sentimente contradictorii azi noapte", a declarat Pauline. "Au fost lucruri care m-au înfuriat şi îngrijorat şi lucruri pe care le consider mărinimoase şi sensibile. Au fost negri, albi, toţi împreună - unele persoane erau din România, Turcia - oamenii erau uniţi. De toate vârstele şi culorile amestecându-se şi alăturându-se pentru o cauză", a declarat ea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici