Românul suspectat de jefuirea celui mai bătrân episcop din lume, va deveni preot

Unul dintre românii suspectaţi că l-au jefuit în mai pe cel mai bătrân episcop din lume, Monseniorul italian Antonio Rosario Mennonna, urmează să fie hirotonit preot catolic pentru comunitatea română din Italia, relatează presa italiană.

19 afișări
Imaginea articolului Românul suspectat de jefuirea celui mai bătrân episcop din lume, va deveni preot

Românul suspectat de jefuirea celui mai bătrân episcop din lume, va deveni preot

Monseniorul Antonio Rosario Mennonna, care a împlinit 102 ani la 27 mai, a fost jefuit în primăvară de doi români pe care îi găzduise în locuinţa sa.

Antonio Rosario Mennona, cel mai bătrân episcop din lume, îi primise pe cei doi români în casa sa din Muro Lucano, provincia Potenza, iar apoi i-a văzut plecând, fără să ştie că furaseră mai multe obiecte de valoare, inclusiv o cruce oferită Monseniorului de Papa Ioan Paul al II-lea.

Acum, chiar avocaţii episcopului, Giacinto Canzona şi Anna Orecchioni, au argumentat în faţa magistraţilor că unul dintre suspecţi, absolvent de seminar teologic, urmează să fie hirotonisit preot de către episcopul comunităţii catolice române din Italia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici