Rudolph Giuliani: Donald Trump îşi va modifica semnificativ strategia de campanie

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite, va efectua modificări semnificative în discursul electoral şi va înlocui membri ai echipei de campanie, anunţă fostul primar al oraşului New York Rudolph Giuliani, citat de site-ul NewJersey.com.

1826 afișări
Imaginea articolului Rudolph Giuliani: Donald Trump îşi va modifica semnificativ strategia de campanie

Rudolph Giuliani: Donald Trump îşi va modifica semnificativ strategia de campanie

Modificările vor interveni în contextul în care numeroşi lideri republicani solicită ca Donald Trump să accepte consultanţă politică profesionistă şi să adopte un stil mai puţin ofensiv în campanie, pe fondul controverselor care au generat scăderea popularităţii.

Rudy Giuliani, un politician republican apropiat de Donald Trump, a negat că ar fi vorba de o "intervenţie" în campanie a liderilor Partidului Republican.

"Nu aş utiliza cuvântul intervenţie, pentru că acest termen se foloseşte mai mult în cazul dependenţilor de alcool şi de droguri, iar Trump nu este în niciuna dintre aceste situaţii", a declarat Giuliani pentru NJ Advance Media.

"Dar cred că strategia de campanie a lui Donald Trump va fi percepută într-un mod cu totul diferit de acum înainte, concentrându-se mai mult pe o abordare pozitivă, nu negativă", a explicat Giuliani.

Donald Trump s-a expus unor critici dure din cauza polemicilor cu familia unui militar musulman decedat în Irak. În plus, de-a lungul campaniei, Trump a formulat o serie de propuneri controversate, precum interzicerea venirii imigranţilor musulmani în Statele Unite, construirea unui zid la frontiera cu Mexicul şi reconfigurarea relaţiilor cu NATO, Japonia şi Coreea de Sud.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici