Rusia a lansat 21 de drone şi trei rachete asupra Ucrainei

Rusia a lansat 21 de drone şi trei rachete de croazieră asupra Ucrainei în cursul nopţii de marţi spre miercuri, dar toate dronele şi două dintre rachete au fost distruse înainte de a-şi atinge ţintele, au anunţat forţele aeriene ucrainene, citate de Reuters.

127 afișări
Imaginea articolului Rusia a lansat 21 de drone şi trei rachete asupra Ucrainei

Rusia a lansat 21 de drone şi trei rachete asupra Ucrainei

Cea de-a treia rachetă nu a fost distrusă, dar nu şi-a atins ţinta, au precizat forţele aeriane, fără a oferi detalii suplimentare.

Forţele aeriene au precizat că rachetele au fost doborâte deasupra regiunii sudice Mykolaiv, în timp ce dronele au fost doborâte în şapte provincii de pe teritoriul Ucrainei.

Reuters nu a putut verifica în mod independent raportul ucrainean.

Anterior, miercuri, Ministerul rus al Apărării a anunţat că o fregată din flota sa din Marea Neagră a lansat un atac cu patru rachete de croazieră asupra infrastructurii militare ucrainene, dar nu a fost clar când a avut loc atacul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici