Rusia a lansat un atac rachete de croazieră din Marea Neagră / Ucraina avertizează: două submarine ruse, complet echipamente, sunt sub apele din Marea Neagră

O fregată a Flotei ruse a Mării Negre a lansat un atac cu patru rachete de croazieră asupra infrastructurii militare ucrainene, a anunţat miercuri dimineaţă Ministerul rus al Apărării.

2169 afișări
Imaginea articolului Rusia a lansat un atac rachete de croazieră din Marea Neagră / Ucraina avertizează: două submarine ruse, complet echipamente, sunt sub apele din Marea Neagră

Rusia a lansat un atac rachete de croazieră din Marea Neagră / Ucraina două submarine ruse, complet echipamente, sunt sub apele din Marea Neagră

"Echipajul unei fregate a Flotei Mării Negre a primit sarcina de a lansa un atac cu rachete de croazieră Kalibr în cel mai scurt timp posibil împotriva infrastructurii militare inamice", a declarat ministerul pe aplicaţia sa de mesagerie Telegram.

Ministerul a precizat că "ţintele desemnate" au fost lovite. Nu a existat niciun comentariu imediat miercuri dimineaţă din partea Ucrainei cu privire la infrastructura lovită în timpul nopţii.

O înregistrare video a atacului, publicată de minister pe Telegram, a arătat o navă care lansa rachete în timpul a ceea ce părea răsăritul soarelui, dar a existat şi o filmare ce părea făcută la lumina zilei.

Marina ucraineană a declarat marţi seara târziu că marina rusă a menţinut două submarine, complet echipamente cu până la opt rachete Kalibr, în serviciu în Marea Neagră.

"Nivelul de ameninţare cu rachete este ridicat", a declarat marina ucraineană pe aplicaţia sa de mesagerie Telegram.

Marea Neagră a devenit un teatru crucial în războiul care durează de 21 de luni. Atacurile aeriene şi maritime sporite ale Ucrainei cu drone asupra ţintelor militare ruseşti de acolo au avariat şantierele de reparaţii navale şi navale din portul Sevastopol.

Moscova îşi foloseşte flota din Marea Neagră pentru a lansa atacuri cu rază lungă de acţiune asupra Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici