Rusia afirmă că Ucraina a încercat să îl asasineze pe Vladimir Putin noaptea trecută / Kremlinul a dat detalii despre starea preşedintelui rus UPDATE: Ucraina neagă că ar fi în spatele atacului

Rusia a afirmat că Ucraina a folosit o dronă pentru a încerca să-l asasineze pe preşedintele rus Vladimir Putin noaptea trecută. Ucraina neagă informaţiile conform cărora ar fi încercat să-l asasineze pe Putin şi spune că nu deţine informaţii despre atacul cu drone de la Kremlin.

7792 afișări
Imaginea articolului Rusia afirmă că Ucraina a încercat să îl asasineze pe Vladimir Putin noaptea trecută / Kremlinul a dat detalii despre starea preşedintelui rus UPDATE: Ucraina neagă că ar fi în spatele atacului

Rusia afirmă că Ucraina a încercat să îl asasineze pe Vladimir Putin noapte trecută / Kremlinul a dat detalii despre starea preşedintelui rus UPDATE: Ucraina neagă că ar fi în spatele atacului

UPDATE  Ucraina neagă informaţiile conform cărora ar fi încercat să-l asasineze pe Putin şi spune că nu deţine informaţii despre atacul cu drone de la Kremlin.

Pe reţelele de socializare au circulat imagini cu un mic nor de fum care se ridică deasupra Kremlinului din Moscova în primele ore ale zilei de miercuri, relatează The Guardian.

Kremlinul a declarat că a considerat atacul ca fiind o "acţiune teroristă planificată", a relatat agenţia de ştiri de stat rusă RIA.

Aceasta a precizat că două drone au fost folosite în presupusul atac, dar au fost eliminate de apărarea rusă.

Putin nu a fost rănit, iar clădirile Kremlinului nu au suferit pagube materiale, a precizat Kremlinul.

"Kremlinul a evaluat aceste acţiuni ca fiind un act terorist planificat şi o tentativă de asasinare a preşedintelui în preajma Zilei Victoriei, 9 mai", a precizat agenţia rusă RIA.

"Partea rusă îşi rezervă dreptul de a lua măsuri de represalii unde şi când consideră necesar", se mai precizează în comunicatul Kremlinului.

Informaţiile privind un atac planificat al Kievului nu au putut fi verificate în mod independent, la acest moment, de agenţiile de presă internaţionale.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici