Rusia anunţă că situaţia din Briansk, unde au fost raportate incidente armate, este sub control

Serviciile de securitate ruse au anunţat joi după-amiază că situaţia din regiunea Briansk, situată în vestul Rusiei, unde au fost raportate incidente armate pe care preşedintele Vladimir Putin le-a catalogat drept acţiuni "teroriste", este sub control.

865 afișări
Imaginea articolului Rusia anunţă că situaţia din Briansk, unde au fost raportate incidente armate, este sub control

Situaţia din districtul Klimovski, situat în regiunea Breansk, este sub control, a comunicat Serviciul Federal de Securitate (FSB), citat de postul de televiziune CNN. "Zona este verificată şi inspectată, au fost găsite o serie de dispozitive explozive (...)", a precizat FSB.

Guvernatorul regiunii Briansk, Aleksandr Bogomaz, a declarat că două persoane au fost ucise în localitatea Liubecean. Un atac cu obuze a fost raportat în satul Suşani, iar o clădire a ars. Preşedintele Vladimir Putin a catalogat drept "acţiuni teroriste" atacurile din regiunea Breansk, fără însă a preciza dacă agresorii au venit din Ucraina.

Conform cotidianului Le Monde, au fost raportate atacuri, probabil cu drone, şi în regiunea rusă Kursk, iar un civil a fost ucis, altul fiind rănit.

Kievul a catalogat drept "provocări" incidentele armate raportate de Moscova. Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente.

Oficiali ucraineni şi americani au avertizat în trecut că Rusia intenţionează să organizeze atacuri false pe care să le atribuie Ucrainei, pentru a justifica amplificarea conflictului militar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici