Rusia are al doilea cel mai mare număr de persoane infectate cu noul coronavirus din lume

Rusia a trecut, marţi, pe locul al doilea în ceea ce priveşte numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, după Statele Unite, arată cifrele Universităţii Johns Hopkins.

1894 afișări
Imaginea articolului Rusia are al doilea cel mai mare număr de persoane infectate cu noul coronavirus din lume

Rusia are al doilea cel mai mare număr de persoane infectate cu noul coronavirus din lume

În cursul zilei de marţi seara, Rusia a înregistrat 232.243 de cazuri confirmate de Covid-19 şi cel puţin 2.116 de persoane au murit din cauza virusului, potrivit JHU.

În ultimele 24 de ore, Rusia a înregistrat 10.899 de noi cazuri şi 107 decese.

Până acum, potrivit cifrelor oficiale, 43.512 s-au recuperat după infecţie şi la nivelul ţării au fost efectuate 5.805.404 de teste.

Marţi a fost a zecea zi consecutivă în care Rusia a raportat peste 10.000 de cazuri noi.

Prima poziţie la nivel global este ocupată de Statele Unite, care, până marţi seara, aveau 1.366.350 de persoane infectate, iar poziţia a treia era ocupată de Spania cu 228.030 de cazuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici