Rusia detectează, pe teritoriul său, primele cazuri de tulpină COVID-19 din India

Rusia a înregistrat primele cazuri ale variantei COVID-19 descoperită pentru prima dată în India, a informat joi publicaţia Kommersant, citând autorităţile din regiunea Ulyanovsk, anunţă Reuters.

261 afișări
Imaginea articolului Rusia detectează, pe teritoriul său, primele cazuri de tulpină COVID-19 din India

Rusia a înregistrat primele cazuri de tulpină indiană COVID

Autorităţile au anunţat că au înregistrat 16 cazuri ale variantei în rândul studenţilor indieni de la Universitatea de Stat din Ulyanovsk, la aproximativ 700 de kilometri la est de Moscova.

Studenţii s-au plasat în izolare şi se află sub observaţie medicală.

Vicepremierul Tatiana Golikova a spus anterior că ţara nu a înregistrat niciun caz de acest tip.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat luni că varianta coronavirusului identificată pentru prima dată în India anul trecut a fost clasificată drept una care generează îngrijorare pe plan global, unele studii preliminare arătând că se răspândeşte mai uşor

India se află într-o criză profundă în valul actual de infecţii cu COVID-19, cu aproximativ 350.000 de cazuri şi 4.000 de decese raportate zilnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici