Rusia lansează un atac cu drone asupra Kievului

Rusia a lansat un atac aerian asupra Kievului duminică dimineaţa, cu explozii răsunând în capitala ucraineană şi în regiunea acesteia timp de aproape două ore. Resturi de drone au căzut în câteva dintre cartierele centrale ale oraşului, potrivit oficialilor.

896 afișări
Imaginea articolului Rusia lansează un atac cu drone asupra Kievului

Sursa foto: MediafaxFoto

Amploarea atacului nu este pe deplin cunoscută. Martorii au auzit cel puţin cinci explozii în Kiev, iar imaginile din presa ucraineană au arătat o serie de maşini avariate.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că o persoană a fost rănită în cartierul istoric Podil şi a izbucnit un incendiu în apropierea unuia dintre parcurile oraşului.

Resturile de drone doborâte au căzut în districtele Darnytskyi, Solomianskyi, Shevchenkivskyi, Sviatoshynskyi şi Podil, potrivit primarului Klitschko.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici