Rusia pregăteşte următoarea fază a războiului. Putin a stat o zi întreagă în şedinţă cu comandanţii militari pentru a discuta strategia din Ucraina

Preşedintele Vladimir Putin a avut întâlniri cu şefii militari care supraveghează campania Rusiei în Ucraina, unde Moscova a intensificat bombardamentele, a declarat sâmbătă Kremlinul.

6308 afișări
Imaginea articolului Rusia pregăteşte următoarea fază a războiului. Putin a stat o zi întreagă în şedinţă cu comandanţii militari pentru a discuta strategia din Ucraina

"Vineri, preşedintele a petrecut întreaga zi la statul major al armatei implicat în operaţiunea militară specială din Ucraina", se arată într-un comunicat al Kremlinului

El a avut o întâlnire cu ministrul Apărării, Serghei Shoigu, şi cu şeful Statului Major General, Valeri Gerasimov, şi a purtat "discuţii separate cu comandanţi" din diferite ramuri ale apărării, se arată în comunicat, conform The Moscow Times.

"Aş dori să aud propunerile dumneavoastră cu privire la acţiunile noastre pe termen scurt şi mediu", a fost prezentat Putin spunând în cadrul întâlnirii de către televiziunea de stat rusă.

După o serie de înfrângeri pe câmpul de luptă, Rusia a urmărit din octombrie să atace intens infrastructura energetică a Ucrainei.

Franţa şi Uniunea Europeană au declarat că suferinţele provocate civililor îngheţaţi constituie crime de război, şeful politicii externe a blocului comunitar numind bombardamentele "barbare".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici