Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737

Agenţia federală rusă pentru transport aerian a anunţat joi suspendarea zborurilor avioanelor Boeing 737 ca urmare a prăbuşirii recente a unui astfel de avion în Munţi Urali, din cauza unor probleme la sistemul de navigaţie.

13 afișări
Imaginea articolului Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737

Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737

Suspendarea va rămâne în vigoare până când echipajele avioanelor Boeing 737 VP-BKT vor fi efectuat cursuri suplimentare pentru folosirea sistemului de navigaţie, a declarat un oficial citat de Interfax.

Un avion Boeing 737 al companiei Aeroflot s-a prăbuşit la 14 septembrie înainte de aterizarea la Perm, la circa 1.400 de kilometri est de Moscova.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici