S-au tras focuri de armă pe o pistă de bowling din Illinois. 3 oameni au fost ucişi şi alţi 3 răniţi

  • Trei persoane au fost ucise şi alte trei rănite într-un atac armat care a avut loc sâmbătă, pe o pistă de bowling din Rockford, Illinois, iar un suspect se află în arest, potrivit poliţiei.
  • Poliţia a fost sesizată după atacul cu mai multe victime la Don Carter Lanes, în jurul orei 18:55, a declarat şeful poliţiei Daniel O'Shea într-un briefing de ştiri, sâmbătă târziu.
976 afișări
Imaginea articolului S-au tras focuri de armă pe o pistă de bowling din Illinois. 3 oameni au fost ucişi şi alţi 3 răniţi

S-au tras focuri de armă pe o pistă de bowling din Illinois. 3 oameni au fost ucişi şi alţi 3 răniţi

„Când ofiţerii au ajuns la faţa locului, atacatorul era încă în clădire”, a spus O'Shea. „Persoana care credem că este responsabilă, este posibil să o avem în custodie”, a completat acesta.

Poliţia din Rockford a postat ulterior pe Twitter că un „suspect este în arest”.

Printre victime se află cel puţin doi adolescenţi, deşi O'Shea nu a spus dacă au fost ucişi, amploarea rănilor lor sau vârsta exactă.

Nu este clar dacă oamenii care au fost împuşcaţi erau angajaţi sau patroni. Împuşcăturile au avut loc atât în ​​interiorul, cât şi în afara pistei de bowling, potrivit CNN.

Reprezentanţii locaţiei au postat pe pagina de Facebook mesajul: „Rugaţi-vă, vă rugăm”.

„Sunt supărat şi întristat de violenţa din această seară de la Don Carter Lanes”, a declarat primarul Rockford, Tom McNamara, într-o declaraţie postată pe Facebook. „Gândurile mele sunt la familiile celor care şi-au pierdut persoanele dragi. Mă gândesc şi la cei răniţi şi speranţele mele sunt alături de ei pentru o recuperare rapidă şi completă”.

Rockford este la aproximativ 144 km de Chicago, lângă graniţa Illinois-Wisconsin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici