Şapte persoane judecate la Liège pentru trafic de persoane, viol şi sechestrarea unei românce

Justiţia din Liège (est) a deschis dosarul unei tinere românce vândută în mai multe rânduri ca prostituată, care a ajuns în Belgia cu speranţa că va găsi un loc de muncă, relatează site-ul Radioteleviziunii Belgiene Francofone în ediţia de joi.

425 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane judecate la Liège pentru trafic de persoane, viol şi sechestrarea unei românce

Şapte persoane judecate la Liège pentru trafic de persoane, viol şi sechestrarea unei românce (Imagine: Shutterstock)

Şapte persoane sunt judecate în acest caz pentru trafic de persoane, viol şi sechestrare. Una dintre ele a determinat-o pe tânăra victimă să vină din România, propunându-i un loc de muncă. Dar imediat ce a sosit, acesta a obligat-o să se prostitueze şi a vândut-o altor proxeneţi

Faptele au fost descoprite după ce tânăra a reuşit să fugă de la hotelul în care era sechestrată, unde era obligată să se prostitueze, la Alleur.

Potrivit rtbf.be, parchetul a cerut pedepse cuprinse între trei şi şapte ani de închisoare împotriva celor şapte acuzaţi. Un nou termen al procesului va avea loc la 20 februarie, la un tribunal corecţional din Liège.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici