Şapte răniţi într-un dublu accident pe o autostradă din nordul Franţei

Şapte persoane au fost rănite, joi dimineaţă, într-un dublu accident produs pe o autostradă din nordul Franţei, în apropiere de frontiera cu Belgia, într-o operaţiune de urmărire a poliţiei belgiene, fiind întreruptă circulaţia pe ambele sensuri ale autostrăzii, relatează Le Figaro.

167 afișări
Imaginea articolului Şapte răniţi într-un dublu accident pe o autostradă din nordul Franţei

Şapte răniţi într-un dublu accident pe o autostradă din nordul Franţei (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Circulaţia pe autostrada A16 este întreruptă în ambele sensul în apropiere de oraşul Dunkerque, din nordul Franţei, de la ora locală 06.00, după ce s-a produs un dublu accident.

Primul accident a avut loc la ora locală 05.40, iar, câteva minute mai târziu, un autoturism marca Audi a trecut în viteză pe autostradă fiind urmărit de maşini de poliţie ale autorităţilor belgiene.

Poliţiştii au tras focuri de armă spre suspecţi pentru a-i obliga să oprească.

Dar autoturismul care circula cu o viteză de peste 200 km/h s-a izbit în cele două autovehicule implicate în primul accident.

Doi dintre cei patru pasageri ai autoturismului Audi au fost răniţi de gloanţe. În total, patru persoane sunt grav rănite, iar alte trei s-au ales cu răni uşoare.

Unii dintre răniţi au fost transportaţi de un elicopter la un spital din Lille.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici