ALEGERI în Marea Britanie: Londonezii îşi aleg joi un nou primar

Britanicii merg joi la vot într-o serie de alegeri locale şi legislative, care vor decide un nou primar pentru Londra, continuarea guvernului naţionalist din Scoţia şi verdictul pentru Jeremy Corbyn ca lider al partidului Laburist, scrie Bloomberg.

1054 afișări
Imaginea articolului ALEGERI în Marea Britanie: Londonezii îşi aleg joi un nou primar

ALEGERI în Marea Britanie: Londonezii îşi aleg joi un nou primar

Rezultatele vor reprezenta în linii mari sentimentul britanicilor faţă de referendumul din 23 iunie, care va decide dacă Marea Britanie rămâne sau nu în Uniunea Europeană.

Alegerile locale sunt de obicei folosite de britanici pentru a pedepsi guvernele aflate la putere, motiv pentru care de peste 30 de ani opoziţia a obţinut mereu rezultate puternice la alegerile locale, când acestea erau decalate de alegerile generale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici