Sarah Palin a discutat cu membri ai echipei de tranziţie pentru un post în Administraţia Trump - surse

Preşedintele-ales al Statelor Unite, Donald Trump, analizează posibilitatea de a o desemna pe Sarah Palin, fost guvernator al statului Alaska şi fost candidat la funcţia de vicepreşedinte, pentru postul de secretar responsabil cu Afacerile Veteranilor, afirmă surse citate de site-ul Politico.com.

261 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin a discutat cu membri ai echipei de tranziţie pentru un post în Administraţia Trump - surse

Sarah Palin a discutat cu membri ai echipei de tranziţie pentru un post în Administraţia Trump-surse (Imagine:Mediafax Foto)

Sarah Palin, considerată drept politician controversat, l-a susţinut de la începutul campaniei pe Donald Trump.

Palin s-a întâlnit cu membri ai echipei de tranziţie a lui Donald Trump, a confirmat un consilier al acesteia, însă doi apropiaţi ai viitorului preşedinte al SUA au exprimat dubii privind cooptarea ei în noua Administraţie de la Washington.

Printre numele vehiculate pentru funcţia de secretar al Veteranilor se mai numără cel al lui Pete Hegseth şi al lui Jeff Miller.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici