Sarkozy nu este sigur dacă va candida pentru un al doilea mandat

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, a declarat joi că are îndoieli cu privire la candidatura sa în 2012, pentru un al doilea mandat de cinci ani la preşedinţie.

13 afișări
Imaginea articolului Sarkozy nu este sigur dacă va candida pentru un al doilea mandat

Sarkozy nu este sigur dacă va candida pentru un al doilea mandat

Întrebat în cadrul unei emisiuni radio-televizate dacă are "îndoieli" cu privire la candidatura sa, şeful statului a răspun afirmativ.

"De ce? "Pentru că meseria mea este foarte dificilă, este nevoie de foarte multă energie, multă forţă pentru a o exercita, iar eu îmi mobilizez toate puterile pentru a o face cât mai bine posibil", a argumentat el.

"Mai sunt încă trei ani şi jumătate", a declarat preşedintele, ales în mai 2007. "Nu îmi iau nici un angajament, nici într-un sens nici în celălalt", a precizat el.

"Ar fi foarte şocant să iau o decizie atât de importantă deşi nu sunt nici măcar la jumătatea primului mandat", a declarat Sarkozy, care a susţinut în iulie o modificare a Constituţiei ce limitează la două numărul mandatelor prezidenţiale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici