Şase liceeni din Las Vegas, răniţi prin împuşcare în urma unei altercaţii

Şase liceeni din Las Vegas au fost răniţi prin împuşcare marţi, doi dintre ei fiind în stare gravă, în ceea ce poliţia a descris drept o altercaţie izbucnită în curtea şcolii din cauza unei fete, care a degenerat ulterior.

1 afișare

Poliţia a precizat că doi agresori au deschis focul după ce cei şase elevi, cinci băieţi şi o fată, au coborât din autobuzul şcolar în jurul orei 14.00 (00.00, ora României), la câteva ore după o altercaţie din campus care a izbucnit din cauza unei fete.

Cele şase victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar doi dintre băieţi, ambii de 18 ani, au rămas internaţi în cursul nopţii de marţi spre miercuri. Unul dintre ei se află în stare critică, iar celălalt în stare gravă.

Ceilalţi patru elevi au putut părăsi spitalul, suferind doar răni uşoare.

Poliţia a anunţat că incidentul produs după încheierea orelor pare să fie legat de cel anterior, iar suspecţii înarmaţi i-au aşteptat pe elevi să coboare din autobuz.

"Potrivit informaţiilor preliminare, (martorii) au auzit patru sau cinci împuşcături şi au văzut doi elevi căzuţi la pământ. Câteva secunde mai târziu, am primit un alt apel telefonic prin care ni se semnala că o altă persoană a auzit zece împuşcături şi a văzut patru elevi (căzuţi la pământ)", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Las Vegas, Ramon Denby.

El a precizat că poliţia a reţinut cinci sau şase persoane pentru a fi interogate, dar nu a arestat nici un suspect, neputând furniza o descriere a celor doi bărbaţi înarmaţi. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici