Şase persoane au murit, în urma prăbuşirii unui elicopter militar în Mexic

Şase persoane au murit vineri, după ce elicopterul militar în care se aflau s-a prăbuşit în centrul Mexicului, au anunţat sâmbătă seară reprezentanţii Marinei mexicane, citaţi de Reuters.

142 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au murit, în urma prăbuşirii unui elicopter militar în Mexic

Cinci persoane au murit, în urma prăbuşirii unui elicopter militar în Mexic

Elicopterul M-17 s-a prăbuşit la aproximativ 89 de kilometri nord de oraşul Jalpan de Sierra, în statul Queretaro, unde trebuia să ajute la stingerea unui incendiu de vegetaţie.

Motivul prăbuşirii elicopterului nu este momentan cunoscut. Echipa de salvare a găsit rămăşiţele elicopterului sâmbătă dimineaţă, operaţiunile de căutare fiind suspendate în noaptea de vineri spre sâmbătă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Oficialii mexicani, inclusiv preşedintele Manuel Lopez Obrador, au ţinut un moment de reculegere vineri, în memoria militarilor decedaţi în accidentul aerian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici