Scandalul de prostituţie ce vizează Secret Service: O nouă anchetă va fi demarată

Inspectorul general al Departamentului american pentru Securitatea Internă a anunţat că va lansa o investigaţie separată în cazul scandalului de prostituţie care vizează Secret Service.

135 afișări
Imaginea articolului Scandalul de prostituţie ce vizează Secret Service: O nouă anchetă va fi demarată

Scandalul de prostituţie ce vizează Secret Service: O nouă anchetă va fi demarată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ancheta pe teren va începe imediat", a declarat inspectorul general, Charles Edwards, relatează CNN.

"Am menţinut legăturile cu Secret Service şi ne coordonăm cu ei în cadrul investigaţiei. Săptămâna trecută, pe fondul anchetei lor interne, am anunţat că dorim să desfăşurăm şi noi propria investigaţie", se arată într-un comunicat oficial.

Directorul Secret Service, Mark Sullivan, a primit o serie de solicitări pentru a răspunde întrebărilor legate de acest scandal.

Doisprezece agenţi Secret Service şi 12 militari americani care făceau parte din dispozitivul de securitate al preşedintelui Barack Obama în Cartagena (Columbia) sunt suspectaţi că au apelat la serviciile unor prostituate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici