Schimb de prizonieri între autorităţile ucrainene şi separatiştii proruşi

  • 19 prizonieri vor fi eliberaţi şi vor fi predaţi autorităţilor ucrainene
  • Preşedinţia Ucrainei nu a precizat câţi prizonieri vor elibera autorităţile ucrainene.
  • Cel puţin 13.000 de persoane au fost ucise în conflictul militar izbucnit în 2014 în estul Ucrainei
649 afișări
Imaginea articolului Schimb de prizonieri între autorităţile ucrainene şi separatiştii proruşi

Schimb de prizonieri între autorităţile ucrainene şi separatiştii proruşi

Autorităţile ucrainene şi insurgenţii separatişti proruşi din estul Ucrainei au iniţiat joi un schimb de prizonieri, anunţă Preşedinţia Ucrainei, citată de agenţia de presă Reuters.

Nouăsprezece prizonieri vor fi eliberaţi şi vor fi predaţi autorităţilor ucrainene, în primul schimb efectuat anul acesta. Preşedinţia Ucrainei nu a precizat câţi prizonieri vor elibera autorităţile ucrainene.

"Actualul schimb de prizonieri demostrează eficienţa strategiei preşedintelui şi respectarea acordurilor adoptate în cursul summitului Normandia din decembrie 2019", precizează Preşedinţia Ucrainei.

Cel puţin 13.000 de persoane au fost ucise în conflictul militar izbucnit în 2014 în estul Ucrainei, între serviciile de securitate ucrainene şi insurgenţi separatişti proruşi.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici