Schimbare majoră anunţată de Disney. Cum vor fi lansate filme de acum înainte

Gigantul Walt Disney a declarat că restul filmelor sale din 2021 vor fi proiectate exclusiv în cinematografe înainte de a fi disponibile pentru streaming, relatează BBC.

1248 afișări
Imaginea articolului Schimbare majoră anunţată de Disney. Cum vor fi lansate filme de acum înainte

Schimbare majoră anunţată de Disney. Cum vor fi lansate filme de acum înainte

Marvel's Eternals se numără printre filmele care vor debuta doar în cinematografe. Filmul vine după lansarea de succes în cinematografe a filmului Shang-Chi şi Legenda celor zece inele.

Shang-Chi şi Legenda celor zece inele spune povestea unui copil antrenat să fie un asasin care îşi înfruntă tatăl înfometat de putere. Filmul a încasat 127,6 milioane de dolari la nivel global în primul său weekend în cinematografe.

Filmul este disponibil exclusiv în cinematografe pentru primele sale 45 de zile, înainte de a putea fi vizionat pe platforma de streaming Disney +.

Luna trecută, CEO-ul Disney, Bob Chapek, s-a referit la Shang-Chi şi Legenda celor zece inele ca la „un experiment interesant” de venere la lansările exlusiv în cinematografe ce aveau loc înainte de pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici