Secretarul american al Apărării a cerut forţelor armate să intensifice securitatea bazelor militare după atacul din Florida

Secretarul american al Apărării, Mark Esper, a declarat că le-a cerut forţelor armate să revizuiască atât securitatea de la bazele militare, cât şi screeningul pentru militarii străini care vin în Statele Unite pentru a se instrui după incidentul armat din Florida, relatează Reuters.

187 afișări
Imaginea articolului Secretarul american al Apărării a cerut forţelor armate să intensifice securitatea bazelor militare după atacul din Florida

Mark Esper a cerut forţelor armate să mărească securitatea bazelor militare după atacul din Florida

Un locotenent al Forţelor Aeriene Saudite a ucis trei persoane şi a rănit alte opt, vineri, într-un atac armat comis într-o bază a Marinei SUA din Pensacola, Florida.

Esper a declarat în emisiunea „Fox News Sunday” că a solicitat oficialilor din domeniul Apărării „să ne asigurăm că luăm toate precauţiile necesare” pentru a se asigura că instalaţiile militare sunt sigure.

Esper a spus că a cerut Pentagonului „să examineze care sunt procedurile noastre de screening” înainte ca militari din alte ţări să vină în Statele Unite pentru a se instrui. El a descris aceste programe drept „foarte importante pentru securitatea noastră naţională”.

De asemenea, Esper a spus că „singura cale de urmat” pentru războiul de lungă durată din Afganistan „este printr-un acord politic” cu talibanii şi guvernul afgan. Şi el a spus că Statele Unite au ajuns la un punct în Orientul Mijlociu prin care "am descurajat comportamentul rău iranian”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
apărare,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici