Secretarul american al Justiţiei a leşinat în timpul unui discurs (video)

Secretarul american al Justiţiei, Michael Mukasey, în vârstă de 67 de ani, a leşinat joi seara, în timpul unui discurs susţinut la Washington, au anunţat oficiali citaţi de ABC News.

12 afișări
Imaginea articolului Secretarul american al Justiţiei a leşinat în timpul unui discurs (video)

Secretarul american al Justiţiei a leşinat în timpul unui discurs (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Mukasey susţinea un discurs despre combaterea terorismului internaţional la reuniunea anuală a Societăţii Federaliste, organizate la Hotelul Marriott Wardman Park.

Potrivit Departamentului Justiţiei, Procurorul general a leşinat în jurul orei locale 22.20 (05.20 ora României). Paramedicii l-au tratat la locul incidentului timp de circa zece minute, înainte de a-l transporta la spitalul universitar George Washignton.

Potrivit personalului Departamentului Justiţiei, Mukasey respira atunci când a fost adus la spital.

Preşedintele George W. Bush l-a nominalizat pe Mukasey, fost judecător federal, în acest post, în septembrie 2007. El şi-a început activitatea la Departamentul Justiţiei în noiembrie anul trecut.

Departamentul Justiţiei a anunţat, ulterior, că procurorul general Michael Mukasey şi-a recăpătat cunoştinţa, informează CNN.

George W. Bush l-a sunat pe procurorul general Michael Mukasey

Preşedintele SUA, George W. Bush, a discutat la telefon, vineri dimineaţă, cu procurorul Michael Mukasey, Casa Albă precizând că secretarul Justiţiei se simte bine.

Michael Mukasey a leşinat joi seara în timp ce rostea un discurs la Washington, fiind transportat la spital, unde este "conştient", a declarat un oficial de la Departamentul Justiţiei.

"Procurorul general este conştient, vorbeşte şi este energic. Semnele vitale sunt bune, la fel şi moralul", precizează Peter Carr, director în cadrul Departamentului Justiţiei.

"Preşedintele Bush a vorbit la telefon cu procurorul general vineri dimineaţă, în jurul orei 7.00 (14.00 ora României)", a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Dana Perino. "Procurorul general pare să se simtă bine şi primeşte îngrijiri excelente", adaugă Perino.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici