Secretarul Apărării Lloyd Austin este din nou spitalizat

  • Austin recunoaşte lipsa de transparenţă în gestionarea situaţiei sale medicale, determinând o revizuire a procedurilor de notificare în cadrul administraţiei.
  • Kathleen Hicks, secretarul adjunct al Apărării, preia responsabilităţile la Pentagon în timp ce notificările sunt trimise către Casa Albă, Preşedintele Statului Major Interarme şi Congres.
  • Secretarul Apărării Lloyd Austin transferă atribuţiile sale către adjunctul său în timpul spitalizării pentru o problemă la vezica urinară.
325 afișări
Imaginea articolului Secretarul Apărării Lloyd Austin este din nou spitalizat

Secretarul Apărării Lloyd Austin este din nou spitalizat

Secretarul Apărării Lloyd Austin şi-a transferat atribuţiile către adjunctul său în timp ce este spitalizat pentru o problemă urgentă la vezica urinară, informează CNN.

Secretarul adjunct al Apărării, Kathleen Hicks, a preluat responsabilităţile la Pentagon, cu notificări trimise la Casa Albă, Preşedintele Statului Major Interarme şi Congres. Notificarea rapidă a spitalizării lui Austin, în termen de trei ore de la admiterea sa, este în contrast cu întârzierile anterioare în dezvăluirea problemelor sale medicale. Internat la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed, nu este clar cât timp va rămâne internat. Actualizări privind starea sa vor fi furnizate.

Problemele de sănătate ale lui Austin se întorc în decembrie, când a fost diagnosticat cu cancer de prostată, ceea ce a condus la o procedură şi complicaţii ulterioare, necesitând spitalizări. Modul în care au fost gestionate aceste incidente, criticat pentru lipsa de transparenţă, a determinat o revizuire a procedurilor de notificare în cadrul administraţiei. Austin a recunoscut că este vinovat pentru că nu l-a informat pe preşedintele Biden şi pe alţii în mod prompt. În ciuda revenirii la muncă după recuperare, spitalizarea recentă a acestuia subliniază preocupările continue privind sănătatea sa.

Pentagonul a efectuat o revizuire de 30 de zile a procedurilor de notificare în jurul unor astfel de incidente. În timp ce multe dintre constatările revizuirii sunt clasificate, se fac eforturi pentru a asigura transparenţa în proces. Recunoaşterea lui Austin a gestionării inadecvate a situaţiei sale medicale semnalează o încercare de a aborda deficienţele anterioare şi de a îmbunătăţi comunicarea în cadrul administraţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici