Secretarul Apărării SUA, Lloyd Austin, a ajuns, din nou, la Kiev

Secretarul Apărării din Statele Unite ale Americii, Lloyd Austin, a ajuns luni, din nou, la Kiev pentru a se întâlni cu liderii ucraineni. „SUA vor continua să fie alături de Ucraina în lupta pentru libertate împotriva agresiunii Rusiei”.

248 afișări
Imaginea articolului Secretarul Apărării SUA, Lloyd Austin, a ajuns, din nou, la Kiev

Secretarul Apărării SUA, Lloyd Austin, a ajuns, din nou, la Kiev

„Tocmai am sosit la Kiev pentru a mă întâlni cu liderii ucraineni. Mă aflu astăzi aici pentru a transmite un mesaj important - Statele Unite vor continua să fie alături de Ucraina în lupta pentru libertate împotriva agresiunii Rusiei, atât acum, cât şi în viitor”, transmis secretarul Apărării din SUA, printr-o postare pe X.

Vizita are loc în contextul în care în forul legislativ american există o dispută tot mai mare în ceea ce priveşte ajutorul pentru Ucraina, scrie Reuters.

Luna viitoare va avea loc la Washington o conferinţă comună Ucraina-SUA privind industria militară.

Acest eveniment, care va avea loc pe 6 şi 7 decembrie, este menit să stimuleze producţia internă de arme a Ucrainei care luptă de doi ani în războiul contra Federaţiei Ruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici