Sediul unui post de radio conservator din Washington, evacuat după primirea unui colet suspect

Sediul postului de radio WMAL-FM (105.9) din Washington a fost evacuat joi după-amiază, după primirea unui colet suspect, a anunţat poliţia, care a precizat că nu au fost descoperite materiale periculoase, informează site-ul cotidianului The Washington Post.

251 afișări
Imaginea articolului Sediul unui post de radio conservator din Washington, evacuat după primirea unui colet suspect

Sediul unui post de radio conservator din Washington, evacuat după primirea unui colet suspect

Momentan nu este clar dacă acest incident are legătură cu descoperirea că mai multor foşti şi actuali oficiali, inclusiv doi foşti preşedinţi, le-au fost trimise dispozitive explozive.

WMAL este un post radio care transmite în special emisiuni ale unor comentatori conservatori, precum Rush Limbaugh.

Corey Stewart, un candidat republican la Senatul SUA, a transmis pe Twitter că era la sediu postului de radio în momentul evacuării din cauza unei "ameninţări cu bombă".

Mai multe dispozitive explozive au fost trimise miercuri la vila soţilor Bill şi Hillary Clinton, la biroul lui Barack Obama şi la postul de televiziune CNN, precum şi la alţi oficiali democraţi. Ulterior, pachete similare au fost trimise fostului vicepreşedinte Joe Biden, cât şi actorului Robert de Niro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici