Seism de 7,5 în Mexic. Autorităţile au emis alertă de tsunami/ O persoană a murit

  • Un cutremur puternic a avut loc în sud-vestul Mexicului, marţi.
  • Mexico şi Oaxaca au fost cele mai „zguduite” zone de seism.
  • Mai multe linii de curent au explodat.
5799 afișări
Imaginea articolului Seism de 7,5 în Mexic. Autorităţile au emis alertă de tsunami/ O persoană a murit

Seism de 7,4 în Mexic

UPDATE O persoană din Oaxaca a murit, ca urmare a cutremurului din Mexic. 
Străzile, ca o „gumă de mestecat”. Asta este imaginea văzută de un rezident, Miguel Candelaria, în vârstă de 30 de ani, care era acasă cu familia, în Juchitan, Oaxaca, conform reuters.com.
 
Seism puternic în Mexic, de 7,5 conform El Pais. Ca metodă de protecţie, localnicii au ieşit pe stradă, pentru a fi în siguranţă. Mai multe linii de curent au explodat. 
 
Seismul s-a resimţit şi în Ciudad de Mexico. 
 
Momentan, nu sunt victime sau pagube materiale. 
 
A fost emisă alertă de tsunami de-a lungul coastei de sud şi pentru Guatemala, Honduras şi El Salvador. 
 
Epicentrul seismului a fost la 12 km de regiunea Santa Maria Zapotitlan.
 
La câteva minute după anunţarea seismului, preşedintele Mexicului, Andrés Manuel López Obrador, a transmis, printr-un video pe contul său de Twitter faptul că nu au fost raportate victime sau daune materiale.
 

Mexic a mai întâmpinat un seism, de 7.1 magnitudine, în anul 2017. 370 persoane au murit ş alte mii au fost rănite ca urmare a cutremurului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici