Serghei Lavrov: Acuzaţiile legate de ingerinţele Rusiei în alegerile din Europa sunt ”paranoice”

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a afirmat, miercuri, că acuzaţiile cu privire la interferenţele Rusiei în alegerile ce se desfăşoară în statele europene sunt ”paranoice” şi reprezintă ”o pierdere de timp”, relatează site-ul agenţiei Tass.

171 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov: Acuzaţiile legate de ingerinţele Rusiei în alegerile din Europa sunt ”paranoice”

Serghei Lavrov: Acuzaţiile legate de ingerinţele Rusiei în alegerile din Europa sunt ”paranoice”

”Nu sunt doctor, nu pot comenta remarcile paranoice. Am auzit că Guvernul Suediei se teme de astfel de ingerinţe, iar Guvernul german îşi ţine degetele încrucişate şi ne este recunoscător că nu ne-am implicat în alegerile lor”, a afirmat Lavrov, în urma unei discuţii cu Rex Tillerson, secretarul de Stat al SUA.

”Sunt prea multe fantezii. Să dăm atenţie unor astfel de comentarii reprezintă o pierdere de timp. Toate aceste acuzaţii sunt în mod absolut false”, a adăugat ministrul rus de Externe.

În prezent, în Statele Unite se desfăşoară mai multe investigaţii în privinţa implicării Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici