Serghei Lavrov: Multe din acţiunile Administraţiei Trump sunt foarte puţin diferite de cele ale lui Obama

Acţiunile echipei preşedintelui american Donald Trump sunt similare cu politicile Administraţiei Barack Obama, a declarat Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, relatează Reuters, citând agenţia de ştiri RIA.

495 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov: Multe din acţiunile Administraţiei Trump sunt foarte puţin diferite de cele ale lui Obama

Serghei Lavrov: Multe din acţiunile Administraţiei Trump sunt foarte puţin diferite de cele ale lui Obama

"Din nefericire, multe din acţiunile echipei Donald Trump sunt inerţiale şi, de fapt, sunt cu puţin diferite de linia lui Barack Obama", a delcarat ministrul rus într-un interviu pentru cotidianul italian Libero, citat de agenţia RIA.

În timpul campaniei electorale, Donald Trump a declarat că intenţionează să îmbunătăţească relaţiile SUA cu Rusia, aflate în acel moment la un nivel scăzut în contextul acuzaţiilor privind implicarea Moscovei în scrutinul prezidenţial american.

Potrivit unui raport al serviciilor secrete americane, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental. Moscova neagă orice implicare în scrutinul prezidenţial american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici