Serghei Lavrov: Relaţiile comerciale cu Iranul nu depind de "capriciile" Statelor Unite

Relaţiile comerciale cu Iranul nu vor depinde de "capriciile" Statelor Unite, a afirmat vineri ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de agenţia Interfax.

996 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov: Relaţiile comerciale cu Iranul nu depind de "capriciile" Statelor Unite

Serghei Lavrov: Relaţiile comerciale cu Iranul nu depind de "capriciile" Statelor Unite

Serghei Lavrov a declarat că statele semnatare ale Acordului cu Iranul au stabilit modalităţi pentru cooperarea cu Teheranul după retragerea Statelor Unite din tratatul atomic.

Vor fi găsite modalităţi pentru menţinerea relaţiilor comerciale cu Iranul şi dacă Statele Unite impun sancţiuni. Comerţul cu Iranul nu depinde de "capriciile" Statelor Unite, a subliniat Serghei Lavrov.

Preşedintele Donald Trump a dispus retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Germania, Franţa, Marea Britanie, Rusia şi China vor menţinerea Acordului atomic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici