Serghei Lavrov s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Chinei pentru discuţii despre Afganistan şi Ucraina

Ministrul de externe al Chinei, Wang Yi, s-a întâlnit astăzi cu omologul său rus, Serghei Lavrov, în provincia Anhui din estul Chinei, a anunţat televiziunea de stat CGTN.

862 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov s-a întâlnit cu ministrul de Externe al Chinei pentru discuţii despre Afganistan şi Ucraina

Sursa foto: Twitter MFA Russia

Lavrov urmează să participe la două reuniuni privind situaţia din Afganistan, alături de reprezentanţi din Pakistan, Iran, Tadjikistan, Turkmenistan şi Uzbekistan, scrie Sky News.

Discuţiile au loc în condiţiile în care Afganistanul suferă o criză economică şi umanitară agravată de întreruperea ajutorului financiar în urma preluării puterii de către talibani.

De asemenea, acestea au loc după ce Ucraina şi Rusia au intrat ieri în discuţii de pace în Turcia.

Anterior, mai multe runde de discuţii au avut loc la graniţa cu Belarus, dar nu s-a ajuns încă la un acord de încetare a focului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici