Serviciile israeliene se pregătesc să lichideze liderii Hamas când războiul se va încheia

La ordinele prim-ministrului Benjamin Netanyahu, cele mai importante agenţii de spionaj ale Israelului lucrează la planuri de a anihila liderii Hamas care trăiesc în Liban, Turcia şi Qatar, notează The Wall Street Journal.

1129 afișări
Imaginea articolului Serviciile israeliene se pregătesc să lichideze liderii Hamas când războiul se va încheia

Serviciile israeliene se pregătesc să lichideze liderii Hamas când războiul se va încheia

Serviciile de informaţii israeliene se pregătesc să lichideze liderii Hamas din întreaga lume când războiul din Fâşia Gaza se va încheia, pregătind scena pentru o campanie de ani de zile pentru a vâna mii de luptători în Fâşie, au declarat oficiali israelieni pentru The Wall Street Journal.

La ordinele prim-ministrului Benjamin Netanyahu, cele mai importante agenţii de spionaj ale Israelului lucrează la planuri de a anihila liderii Hamas care trăiesc în Liban, Turcia şi Qatar, au spus oficialii.

Campania de lichidare ar fi o prelungire a operaţiunilor clandestine ale Israelului de decenii. Conform sursei citate, luptători israelieni au vânat militanţi palestinieni în Beirut în timp ce erau îmbrăcaţi în femei şi au ucis un lider Hamas în Dubai în timp ce erau deghizati în turişti. Israelul a folosit o maşină-bombă pentru a asasina un lider Hezbollah în Siria şi o armă controlată la distanţă pentru a ucide un om de ştiinţă specializat in arme nucleare în Iran.

Noile planuri ar marca o a doua şansă pentru Netanyahu, care ar fi ordonat o încercare eşuată în 1997 de a-l otrăvi pe liderul Hamas, Khaled Meshaal, în Iordania, potrivit WSJ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici