”Sexgate” sau #metoo? Joe Biden trebuie să se lupte acum atât cu Trump cât şi cu o speculaţie de hărţuire sexuală!

  • Joe Biden este nevoit să se apere în faţa speculaţiilor de hărţuire sexuală exact în anul în care visează să devină preşedinte al SUA!
  • O fostă subalternă susţine că ar fi depus o plângere împotriva sa în anul 1993, când senatorul democrat de atunci i-ar fi făcut avansuri şi invadat spaţiul intim!
  • Contracandidatul lui Donald Trump la funcţia de cel mai puternic om al planetei neagă răspicat speculaţiile, dar a cerut Arhivelor Naţionale să dea publicităţii presupusa plângere, în caz că aceasta există!
  • Trump a fost la un pas de ”impeachment” după ”scandalul Ucrainagate” legat de presupusele afaceri corupte ale familiei Biden din ţara noastră vecină!
  • Controversatul avocat al preşedintelui SUA, Rudolph Giuliani, avertiza, anul trecut, cu dezvăluiri despre afacerile lui Biden şi din România!
2942 afișări
Imaginea articolului ”Sexgate” sau #metoo? Joe Biden trebuie să se lupte acum atât cu Trump cât şi cu o speculaţie de hărţuire sexuală!

”Sexgate” sau #metoo? Joe Biden trebuie să se lupte acum atât cu Trump cât şi cu o speculaţie de hărţuire sexuală!

 

Joe Biden a cerut Arhivelor Naţionale ale SUA să dea publicităţii presupusa plângere de hărţuire sexuală împotriva sa, de acum 27 de ani, din partea unei foste subalterne, nu înainte de a se declara din nou nevinovat de un astfel de comportament deviant.

Contracandidatul lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale era la vremea aceea un relativ tânăr şi influent senator, iar prezumtiva sa victima, Tara Reade, făcea parte din staff-ul său senatorial! ”Nu, nu este adevărat! O spun fără niciun echivoc: nu s-a întâmplat nimic! Niciodată!”, a spus Biden, vineri, la emisiunea MSNBC ”Morning Joe”. Însă, cu doar puţin timp înaintea acestui interviu, rivalul lui Trump a solicitat Arhivelor Naţionale să caute, să identifice şi să dea publicităţii presupusa plângere, dacă aceasta a existat vreodată şi încă există, aşa cum susţine Tara Reade că ar fi depus-o în 1993! ”Sunt încrezător că nu există nimic acolo... nimeni dintre cei din cercul meu de încredere sau de la echipa mea de campanie nu are cunoştinţă de o astfel de plângere sau reclamaţie!”, a adăugat Joe Bidden la ”Morning Joe”, citat de prestigioasa publicaţie online businessinsider.com.

În contrapartidă, Reade a speculat recent asupra posibilităţii ca plângerea ei de acum aproape trei decenii să fi fost înregistrată şi arhivată în timpul mandatului senatorului democrat din acele vremuri. La rândul său, fostul vicepreşedinte SUA a infirmat, de asemenea, orice suspiciune legată de o eventuală înţelegere contra-cost privind muşamalizarea vreunei infracţiuni sexuale faţă de Reade sau faţă de oricine altcineva. ”Vă mărturisesc de la bun început că a crede femeile înseamnă a lua în serios şi a cerceta în profunzime ceea ce ele reclamă. Femeile ar trebui mereu ascultate şi reclamaţiile lor solid investigate! Dar, repet, aşa ceva din partea mea nu s-a întâmplat niciodată!”, a conchis Biden în apărarea prezumţiei sale de nevinovăţie.

Ştirea despre prezumtiva hărţuire sexuală comisă de Joe Biden asupra fostei sale subalterne a explodat în spaţiul public american la începutul săptămânii, când o fostă vecină şi confidentă din acea vreme de-a presupusei victime a povestit pentru businessinsider.com tot ceea ce i-ar fi împărtăşit Tara Reade ”prin 1995 sau 1996”! Potrivit acesteia, Lynda Lacasse, totul s-ar fi întâmplat prin martie 1993 pe un coridor obscur al ”Senatului” american, când tânăra Tara Reade avea să descopere latura întunecată a celui pe care atunci ”îl idolatriza” deopotrivă ca politician carismatic şi şef profesionist şi atent cu angajaţii săi. Potrivit lui Lacasse, Joe Biden ar fi fost mult prea atent cu Tara Reade în acel context, care ar fi degenerat într-un act excesiv! Conform celor relatate de Lacasse businessinsider.com, ”Biden ar fi împins-o pe Tara Reade înspre un perete, i-ar fi strecurat mâna sub fustă, invadându-i astfel spaţiul intim şi asaltând-o sexual”! În momentul în care aceasta nu i-a cedat avansurilor - relatează în continuare Lacasse parafrazând-o pe Reade – Biden, vizibil enervat, ar fi renunţat la acest comportament deviant după care i-ar fi spus: ’Fir-ar... auzisem că mă placi!’ Înainte să plece, potenţialul viitor preşedinte al SUA, atunci în vârstă de 50 de ani, i-ar mai fi spus angajatei sale de atunci: ”Eşti ok, da, eşti bine!” A fost, probabil, ultima lor întâlnire profesională şi ”personală” pentru că, din acel moment, drumurile lor nu s-au mai intersectat niciodată! Până în această săptămână, când cei doi s-au reînâlnit, indirect şi virtual, odată cu izbucnirea acestui scandal!

Joseph Robinette "Joe" Biden a fost vicepreşedinte al Statelor Unite în timpul lui Barack Obama şi, în acest an foarte dramatic pentru ţara sa şi pentru întreaga planetă, din cauza flagelului covid-19, intenţionează să devină al 46-lea preşedinte al SUA! Însă, bătălia pentru statutul de cel mai puternic om al planetei va fi una foarte grea, întrucât Donald Trump visează deja cu ochii deschişi la un al doilea mandat la ”Casa Albă”! Alegerile pentru scaunul suprem din ”Biroul Oval” sunt programate pentru noiembrie, dar în contextul acestor vremuri incerte, marcate de noul coronavirus, data votului ar putea fi amânată!

Lupta acerbă dintre Biden şi Trump şi-a consumat un nou act foarte intens la finalul anului trecut, când cei doi şi-au adus reciproc acuzaţii grave. Însăşi eşuata procedură de ”impeachment” asupra lui Trump de la începutul acestui an a fost declanşată, printre altele, de suspectata sa imixtiune în politicile altor state, precum Ucraina, când i-ar fi cerut, telefonic, preşedintelui Zelensky să investigheze presupuse acte de corupţie din spatele afacerilor familiei Biden derulate în această ţară.

Dincolo de acest scandal, într-un context mult mai extins, contorversatul avocat şi ”consigliere” al preşedintelui Trump, fostul primar al New York-ului, Rudolph Giuliani, a avertizat într-un interviu acordat, toamna trecută, ”Fox News” cu dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joe Biden în România!  

 

                   

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici