Silvio Berlusconi a fost externat

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a fost externat joi dimineaţă, după ce fusese spitalizat duminică în urma unei agresiuni care a avut loc în Piaţa Domului din Milano, în cursul unui miting politic, relatează Corriere della Sera.

16 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi a fost externat

Silvio Berlusconi a fost externat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Silvio Berlusconi, în vârstă de 73 de ani, fusese internat la Spitalul San Raffaele din Milano după ce a fost lovit în faţă, duminică seara, cu o replică în miniatură a Domului din Milano aruncată de un bărbat cu probleme psihice în cursul unui miting politic. Premierul italian a suferit o fractură nazală, a avut doi dinţi sparţi şi o rană la buza superioară.

Potrivit ANSA, care citează surse medicale, Silvio Berlusconi a avut o noapte liniştită şi fără dureri.

Medicii i-au recomandat premierului să evite "activităţile publice importante timp de 15 zile".

Potrivit cotidianului elveţian Le Matin, Berlusconi va merge în următoarele zile la clinica de chirurgie estetică "Ars Medica" din Ticino (Elveţia) pentru a acoperi toate urmele agresiunii suferite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici