Situaţia care indică faptul că numărul deceselor din China este mult mai mare: crematoriile lucrează 24 de ore în fiecare zi. Un angajat a spus câte cadavre ajung zilnic în cuptoare

Crematoriile din Wuhan ard cadavre 24 de ore în fiecare zi din cauza epidemiei de coronavirus, transmite The Epoch Times.

64112 afișări
Imaginea articolului Situaţia care indică faptul că numărul deceselor din China este mult mai mare: crematoriile lucrează 24 de ore în fiecare zi. Un angajat a spus câte cadavre ajung zilnic în cuptoare

Situaţia care indică că numărul deceselor din China este mult mai mare: crematoriile lucrează 24 de ore în fiecare zi. Un angajat a spus câte cadavre ajung zilnic în cuptoare

Un angajat al unui crematoriu a declarat că este nevoie de mai multă forţă de muncă din cauza numărului mare de cadavre care sunt aduse de la spitale.

Numărul oficial al deceselor se apropie de 600, dar mulţi observatori cred că numărul real este mult mai mare. Potrivit unei pagini web a companiei Tencent, afişată pentru scurt timp în urmă cu câteva zile, 154.023 de oameni erau infectaţi şi nu mai puţin de 24.589 de persoane decedaseră din cauza bolii care face ravagii în China. Compania a susţinut că a fost vorba de o problemă tehnică, de codare a datelor.

Comisia Naţională de Sănătate din China a decis pe 1 februarie că cei care mor din cauza coronavirusului trebuie să fie incineraţi, pentru a opri răspândirea bolii.

Potrivit angajatului citat, cel puţin 100 de cadavre ajung în fiecare zi la crematiorul pentru care lucrează, de la cele trei spitale în care sunt trataţi bolnavii. „Începând cu 28 ianuarie, 90% dintre angajaţii noştri lucrează 24/7... nu am putut merge acasă”, a declarat el.

Rudele morţilor nu sunt lăsate să vadă persoanele moarte înainte de a fi arse, de teama că ar putea lua boala.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici