ŞOCANT. O roată a unui avion s-a desprins la câteva secunde de la decolare. Află cum s-a încheiat dramatica întâmplare

Pasagerii unui avion au fost martorii unui eveniment şocant, la câteva secunde de la decolare una dintre roţi desprinzându-se şi aterizând pe aeroport.

1050 afișări
Imaginea articolului ŞOCANT. O roată a unui avion s-a desprins la câteva secunde de la decolare. Află cum s-a încheiat dramatica întâmplare

ŞOCANT. O roată a unui avion s-a desprins la câteva secunde de la decolare. Află cum s-a încheiat dramatica întâmplare (Imagine: Daily Mail)

Evenimentul a avut loc în Marea Britanie, pe aeroportul Exeter, avionul căruia i-a zburat roata efectuând un zbor către Newcastle, informează Daily Mail.

Piloţii avionului au fost alertaţi de controlorii de trafic despre desprinderea roţii, şi nu de către călători, care priveau îngroziţi pe geam episodul.

După ce i-a fost comunicat evenimentul, pilotul a însărcinat o stewardeză cu investigarea incidentului, ea interogând pasagerii pentru a afla ce a văzut fiecare.

Dramatica întâmplare a avut loc fiindcă suportul care susţinea roata a cedat, permiţându-i acesteia să se desprindă.

Căpitanul care conducea zborul a decis, după investigarea incidentului, că este necesar ca avionul să se întoarcă.

Evenimentul s-a sfârşit cu bine pentru călători şi pentru membrii echipajului, piloţii reuşind să efectueze o aterizare de urgenţă şi să aducă avionul la sol, pe aeroportul din Exeter, de unde decolase.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici