"Soldaţii noştri sunt încă la Bakhmut”, spune Zelenski. Preşedintele ucrainean a depus flori în memoria victimelor bombardamentului nuclear de la Hiroshima

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a negat din nou că Bakhmut este ocupat de Rusia, spunând că soldaţii ucraineni rămân în oraş.

1501 afișări
Imaginea articolului "Soldaţii noştri sunt încă la Bakhmut”, spune Zelenski. Preşedintele ucrainean a depus flori în memoria victimelor bombardamentului nuclear de la Hiroshima

Zelenski, Facebook

 „Continuăm, ne luptăm”, a spus Zelenski la o conferinţă de presă la G7 din Japonia, potrivit CNN

„Înţeleg clar ce se întâmplă în Bakhmut. Nu pot împărtăşi tactica armatei, dar o ţară şi mai mare decât a noastră nu ne poate învinge. Va mai  trece puţin timp şi vom câştiga. Astăzi, soldaţii noştri sunt în Bakhmut. Nu voi împărtăşi locurile”, a spus Zelensky.

„Bakhmut nu este ocupat de Federaţia Rusă de astăzi”, a adăugat el.

Există rapoarte contradictorii despre cine controlează Bakhmut şi CNN nu poate verifica în mod independent afirmaţiile privind situaţia câmpului de luptă.

Comentariile lui Zelenski vin după ce grupul de mercenari Wagner din Rusia a susţinut sâmbătă că a luat în sfârşit oraşul ucrainean Bakhmut.

Zelenski a adus un omagiu victimelor de pe urma bombardamentului american nuclear de la Hiroshima pe 6 august 1945 şi a declarat că fotografiile cu ruinele oraşului îi amintesc de Bakhmut unde se duc cele mai crâncene şi sângeroase lupte din războiul ruso-ucrainean. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici