Sophie, soţia premierului canadian Justin Trudeau, anunţă că s-a vindecat de coronavirus: Nu este uşor să fii singur

Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului canadian Justin Trudeau, diagnosticată cu noul coronavirus, anunţă că s-a vindecat.

1628 afișări
Imaginea articolului Sophie, soţia premierului canadian Justin Trudeau, anunţă că s-a vindecat de coronavirus: Nu este uşor să fii singur

Sophie, soţia premierului canadian Justin Trudeau, anunţă că s-a vindecat de coronavirus: Nu este uşor să fii singur

Sophie Gregoire Trudeau a scris pe Facebook că se simte mult mai bine şi a primit aviz pozitiv de la medicul său meu şi de la Centrul de Sănătate Public din Ottawa.

„Trecem prin momente dificile. Ştiu că nu este uşor să fii singur. Suntem fiinţe care au nevoie unii de alţii pentru a creşte, inclusiv eu! Dar toată această distanţă fizică necesară pentru a ne proteja în acest moment ar trebui să ne încurajeze să creăm mai multă apropiere emoţională. Trebuie să ne ajutăm reciproc şi să folosim reţelele sociale pentru a menţine o bună comunicare între noi şi pentru a ne aprofunda relaţiile. Cred cu tărie că ştiinţa şi compasiunea ne vor ajuta să trecem prin această criză”, a scris soţia premierului canadian Justin Trudeau.

Sophie Gregoire Trudeau, în vârstă de 44 de ani, a început să se simtă rău în 13 martie, după ce s-a întors în Canada de la un eveniment organizat la Londra. Testul efectuat ulterior a ieşit pozitiv.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici