Soţii McCann au publicat portretul presupusului răpitor al Madeleinei

Soţii McCann au publicat, joi, portretul unui bărbat care se presupune că ar fi răpitorul fiicei lor, Madeleine, a precizat purtătorul de cuvânt al familiei, citat de AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Soţii McCann au publicat portretul presupusului răpitor al Madeleinei

Soţii McCann au publicat portretul presupusului răpitor al Madeleinei

Portretul a fost realizat de un artist din FBI, specializat în acest gen de desene. Bărbatul schiţat are părul închis la culoare şi ţine în braţe un copil. Desenul a fost realizat pe baza mărturiei lui Jane Tanner, o prietenă a soţilor McCann care a luat cina cu aceştia în seara în care Madeleine a dispărut.

Maddie a dispărut în data de 3 mai, din camera unui complex hotelier din staţiunea portugheză Praida da Luz, în timp ce părinţii săi cinau la un restaurant din apropiere.

Jane Tanner a susţinut că a văzut un bărbat care a părăsit clădirea în care familia McCann era cazată şi că acesta ţinea în braţe un copil. În desen, răpitorul este înfăţişat în timp ce merge, iar faţa acestuia nu este conturată, deoarece Tanner nu i-a putut zări chipul.

Desenul mai arată copilul care purta aceeaşi pijama ca Madeleine în noaptea dispariţiei.

“Credem că este vorba de Madeleine care era scoasă de un bărbat din apartament. Acordăm o importanţă majoră difuzării acestui portret”, a declarat Clarence Mitchell, purtătorul de cuvânt al familiei McCann.

“Este vorba de o altă fază importantă a anchetei noastre referitoare la răpirea Madeleinei şi sperăm că acest portret va stârni amintiri importante pentru persoanele care se aflau în acea zonă în noaptea respectivă şi care ar fi putut zări acel bărbat”, a afirmat Mitchell.

“Oricine cunoaşte acel bărbat trebuie să sune la linia noastră telefonică imediat”, a adăugat acesta, referindu-se la serviciul telefonic accesibil non-stop pe care soţii McCann l-au lansat miercuri.

 

 


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici