Spania, lovită din plin de epidemia de coronavirus. Bilanţul epidemic creşte vertiginos la 1.326 de morţi

  • Spania este a patra ţară din lume cu mai mult de o mie de decese provocate de coronavirus, după China, Italia şi Iran.
  • Cele mai multe cazuri de Covid-19 se înregistrează în capitala Madrid, regiunile Catalonia şi Ţara Bascilor.
  • Spania a închis de luni frontierele terestre, iar autorităţile au scos drone pe străzi pentru a le spune oamenilor să rămână în case.
3628 afișări
Imaginea articolului Spania, lovită din plin de epidemia de coronavirus. Bilanţul epidemic creşte vertiginos la 1.326  de morţi

Spania, lovită din plin de epidemia de coronavirus. Bilanţul epidemic creşte vertiginos la 1.326 de morţi

Bilanţul epidemic a ajuns la 1.326 de morţi în Spania şi se înregistrează 24.926 de cazuri de coronavirus, anunţă autorităţile de la Madrid.

Autorităţile din Spania au anunţat, sâmbătă, un bilanţ de 1.326 de morţi din cauza coronavirusului şi un număr total de cazuri 24.926, informează cotidianul El Mundo.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 324 de decese, a comunicat Guvernul de la Madrid.

Cele mai multe cazuri de Covid-19 se înregistrează în zona oraşului Madrid (8.921) şi 804 decese. În regiunea Catalonia sunt 4.203 cazuri de coronavirus şi 122 de decese, iar în regiunea Ţara Bascilor sunt 1.725 de cazuri confirmate şi 85 de morţi.

Până în prezent, s-au vindecat 1.588 de persoane, conform Ministerului spaniol al Sănătăţii.

Guvernul de la Madrid a anunţat, luni după-amiază, decizia de a dispune închiderea frontierelor terestre, în contextul pandemiei. Spania a devenit a patra ţară din lume cu cel puţin o mie de decese provocate de coronavirus, după China, Italia şi Iran. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spania,
coronavirus,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici