Spionajul ucrainean: Ruşii au fotografiat şi înregistrat toate reacţiile la ştirea falsă privind moartea lui Putin. Personalele ce au râs sau apreciat s-ar putea trezi cu cineva la uşă

Andrii Iusov, un reprezentant al Serviciului de Informaţii al Apărării din Ucraina, a sugerat că ruşii care au reacţionat pe reţelele de socializare la rapoartele false privind moartea preşedintelui rus Vladimir Putin vor fi pedepsiţi.

1202 afișări
Imaginea articolului Spionajul ucrainean: Ruşii au fotografiat şi înregistrat toate reacţiile la ştirea falsă privind moartea lui Putin. Personalele ce au râs sau apreciat s-ar putea trezi cu cineva la uşă

Spionajul ucrainean: Ruşii au fotografiat şi înregistrat toate reacţiile la ştirea falsă privind moartea lui Putin. Personalele ce au râs sau apreciat s-ar putea trezi cu cineva la uşă

"Trebuie să înţelegem că aceasta este o poveste rusească, o campanie rusească. Bineînţeles, serviciile secrete au fotografiat, literalmente au făcut capturi de ecran la toate reacţiile publice, comentariile, like-urile - şi probabil că în curând cineva va veni după unii dintre cei care au pus emoticoane cu feţe zâmbitoare sub mesajele despre moartea lui Putin", a spus Andrii Iusov.

Iusov consideră că propagandiştii ruşi au participat, chiar dacă nu neapărat în mod direct, la răspândirea ideii morţii dictatorului rus.

Unele canale ruseşti anonime de pe Telegram au relatat că Putin ar fi murit în seara zilei de 26 octombrie.

Oleksii Danilov, secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, a sugerat că ştirile false ruseşti despre "moartea lui Putin" făceau parte din pregătirile pentru campania prezidenţială a acestuia.

Danilov a subliniat că dictatorul rus va muri mai devreme sau mai târziu, dar moartea lui Putin nu este suficientă pentru a aduce schimbări în Rusia şi că trebuie să se întâmple mult mai multe pentru ca Rusia să devină un stat cu care se poate lucra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici