Sportivul deranjat că, din cauza pandemiei, nimeni nu dă importanţă filmărilor cu OZN-uri făcute publice de Pentagon

  • Pentagon a publicat mai multe imagini în care apar obiecte zburătoare neidentificate.
  • Jozy Altidore, jucătorul celor de la Toronto FC, a fost impresionat de imaginile publicate.
  • Altidore spune că, din cauza pandemiei, oamenii nu sunt interesaţi de astfel de lucruri.
2386 afișări
Imaginea articolului Sportivul deranjat că, din cauza pandemiei, nimeni nu dă importanţă filmărilor cu OZN-uri făcute publice de Pentagon

Jozy Altidore, deranjat că, din cauza pandemiei, nimeni nu dă importanţă filmărilor cu OZN-uri făcute publice de Pentagon

Jozy Altidore a urmărit filmările făcute publice de către Pentagon, în care apar mai multe obiecte zburătoare neidentificate surprinse de piloţii avioanelor militare.

Fotbalistul celor de Toronto FC nu înţelege de ce oamenii nu au manifestat interes pentru aceste lucruri.

Jozy Altidore, Vice Sports: ”Este nebunesc. Nu îmi dau seama de ce nimeni nu vorbeşte despre acest lucru. Pentagonul a făcut publice astfel de filmări şi nimeni nu a fost interesat. Din cauza pandemiei, nimeni nu este interesat că zboară OZN-uri”.

Jozy Altidore este logodit cu jucătoarea de tenis Sloane Stephens. De-a lungul carierei sale, Altidore a  mai evoluat pentru echipe precum NY Red Bulls, IMG Bradenton, Villarreal, Xerez, Hull City, Bursaspor, AZ Alkmaar sau Sunderland.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici