Spotify nu va mai fi disponibil în Rusia

  • Spotify nu va mai fi disponibil în Rusia, au anunţat reprezentanţii companiei.
  • Serviciile din Rusia se vor încheia luni.
202 afișări
Imaginea articolului Spotify nu va mai fi disponibil în Rusia

Compania şi-a închis birourile din Rusia la începutul lunii martie şi a restricţionat accesul la emisiunile operate de mass-media ruseşti afiliate statului.

Totuşi, compania îşi menţinuse serviciile disponibile, invocând importanţa „fluxului global de informaţii". Dar, după promulgarea unei ample legi privind „ştirile false", care anunţă pedepse cu închisoarea pentru răspândirea de „informaţii false" despre forţele ruseşti, Spotify şi-a anunţat decizia de suspendare completă.

„Din nefericire, legislaţia adoptată recent care restricţionează şi mai mult accesul la informaţii, elimină libertatea de exprimare şi incriminează anumite tipuri de ştiri pune în pericol siguranţa angajaţilor Spotify şi, posibil, chiar şi a ascultătorilor noştri", au declarat reprezentanţii companiei, potrivit Sky News.

Aceste legi au făcut ca marile organizaţii internaţionale de ştiri să îşi întrerupă temporar relatările din Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spotify,
rusia,
razboi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici