Stare de „incident major” în Anglia, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate în Birmingham

  • Starea de „incident major” a fost declarată în Anglia, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate în centrul oraşului Birmingham.
  • „Au fost semnalate o serie de înjunghieri”, a spus poliţia.
1830 afișări
Imaginea articolului Stare de „incident major” în Anglia, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate în Birmingham

sursa foto: Twitter

Starea de „incident major” a fost declarată în Anglia, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate în centrul oraşului Birmingham.

Conform Bloomberg, Poliţia din West Midlands a declarat că există „un număr” de victime, dar gravitatea rănilor lor nu este deocamdată cunoscută.

„Au fost semnalate o serie de înjunghieri”, a spus poliţia.

„Suntem conştienţi că o serie de persoane au fost rănite, dar în acest moment nu suntem în măsură să spunem câte sau cât de grav. Cu toate acestea, toate serviciile de urgenţă lucrează şi se asigură că cei răniţi primesc îngrijiri medicale”, au adăugat poliţiştii.

Poliţia a afirmat, de asemenea, că cercetările sunt încă în desfăşurare pentru a stabili exact ce s-a întâmplat şi ar putea dura ceva timp până când va fi în măsură să confirme ceva: „În acest stadiu incipient nu ar fi potrivit să speculăm cauzele incidentului".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici